divider_3

Lovaskocsin ülni varázslatos érzés – az utazót körbelengi a régi idők hangulata, mikor az ember még szoros összefonódásban élt a természettel, s az élet lassabb, nyugalmasabb mederben csordogált.

10 személyes Vad-Fa-Ló fogatunk pontosan ezt az élményt kívánja átadni, miközben szebbnél-szebb tájakon át kalauzolja az érdeklődőket.

Programajánlataink

15766776

Duna-parti poroszka

Ha a vizek szerelmese vagy, ez a program garantáltan megdobogtatja majd a szíved. Feledkezz el minden másról, s éld át a harmóniát, amit a folyó illata, a lassan ballagó táj és a Dunakanyar páratlan természeti szépsége nyújt.

Útvonal: Dömösről indulva végigballagunk a festői Duna-parton, majd utunkat a pilismaróti öbölhöz érve, a hajótemetőnél zárjuk. Innen térünk vissza Dömösre. (Az út hossza összesen 12 km.)

Időtartam: kb. 2 óra

Várj Rám!

Lovaskocsitúránk célpontja ezúttal a méltán népszerű Rám-szakadék. Az oda vezető út csodás élményt tartogat mindazok számára, akik értékelik a környező erdők fenséges szépségét és békéjét.

Útvonal: Kiindulóállomásunk a dömösi parkoló. A falut elhagyva elérjük a Szentfa-kápolnát, majd továbbkocogva megérkezünk a Rám-szakadék bejáratához. Innen térünk vissza a parkolóhoz.
(Az út hossza összesen 6 km.)

Időtartam: kb. 1 óra

p16-5

Áraink

1-4 főig: 12.000 Ft/kocsi/óra
4-10 főig: 3000 Ft/fő/óra

A programokat minden esetben előzetes bejelentkezés alapján indítjuk. A fenti kirándulásokon túl, szívesen eleget teszünk bármilyen egyedi kérésnek.